Fenerbahçe için Ramirez iddiası!

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın sürekli sakatlanması ve yedeğinin olmaması transferde önceliği sol beke yöneltti. Sarı-lacivertli yöneticiler de planlarını bu yönde devam ettirirken Cristian Ramirez ismi gündeme geldi.

03.04.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-10:06) Fenerbahçe için Ramirez iddiası!

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın devamlı sakatlanması ve başka sol bek olmaması sebebiyle transferi bu yöne çevirdi. Fenerbahçe yöneticileri de araştırmalarını bu şekilde devam ettirirken Cristian Ramirez ismi iddia edildi.

Rus haber sitesi İnfo Ambassador, Fenerbahçe’nin Krasnodar’da oynayan Cristian Ramirez’in takibinde olduğunu açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün sol bek için bu sezon transfer süresinde iddialı çalışmalar yapması gerekiyor. Haberde, Sarı-lacivertli takımın Kolombiyalı yıldızı bu yaz sezonunda transfer etmek için ilk teklifini verdiğini, bunun da reddedildiği öne sürüldü.

Bununla birlikte Fenerbahçe’nin pazarlık için yeni bir teklif koyduğu belirtildi. Ramirez, 2018 Ağustos’unda İstanbul’a gelmiş; o zamanda da birçok iddia ortaya çıkınca yönetim transferi yalanlamıştı.

20 Ağustos 2018 tarihinde İstanbul'da bulunduğu sırada Cristian Ramirez ismi Fenerbahçeli taraftarlarda büyük heyecan oluşturmuştu. Fakat gerçek sonradan belli oldu. Deneyimli yıldız kız arkadaşı ile sadece tatil için İstanbul'da bulunduğu açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal