Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Şok Haber!

Dün mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Ali Koç'a ilk şok, Aziz Yıldırım başkanlığında takımın teknik direktörü olan Vitor Pereira'dan geldi.

06.06.2018-15:20 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:15) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Şok Haber!

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç’a ilk şoku, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Vitor Pereira yaşattı. Sarı lacivertli kulüpteki görevine son verildiği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran Pereira’nın 1.9 milyon Euro tazminat alacağı öğrenildi.

2016’da görevine son verilen ve bunun üzerine FIFA'ya başvurarak Fenerbahçe aleyhinde yaklaşık 4.6 milyon Euro'luk tazminat davasında bulunan Portekizli teknik adamın başvurusu karara bağlandı.

49 yaşındaki teknik direktörün hakedişlerinin önemli bir bölümünden vazgeçmesi sonrası bir süredir taraflarla yazışan FIFA, Fenerbahçe’nin Pereira ve ekibine toplam 1.9 milyon Euro tazminat ödeyeceğini bildirdi.

Sarı lacivertliler, Portekizli teknik direktörün kontrat koşullarını yerine getirmemesi gerekçesiyle  tazminat talep etmişti. Pereira ise teknik direktörlük yaptığı süreçte tehdit aldığını öne sürerek; "Kontratımız olmasına karşın benimle çalışmak istemediklerini belirttiler. Biz de takımla devam etme niyetinde olduğumuzu ifade ettik. Fakat üzerimizde o kadar büyük bir baskı kurdular ki, çekip gitmek zorunda kaldık. Görev alanlarımız kısıtlandı. Teknik direktörlük yetkilerim alındı ve psikolojik baskı uygulandı. Tedirgindik ve korktuk " şeklinde konuşmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal