Fatih Terim'den Belhanda Yorumu

Şampiyonlar Ligi A grubu'nda mücadele den Galatasaray evinde konuk ettiği Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maç sonrası Belhada konusunda taraftara sitemde bulundu.

23.10.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-12:36)

Galatasaray'da Belhanda krizi yaşanıyor. Faslı oyuncu Real Madrid maçının 2. yarısında oyundan çıkarken taraftarın yoğun şekilde tepkisine mğruz kalmış ve el kol hareetleri ile taraftara karşılık verişti.

Sarı kırmızılı eibin teknik patronu Fatih Terim maç sonrası Belhanda konusunda taraftara sitemde bulundu. Fatih Terim, "Hiçbir oyuncumuzun, en azından taraftarlarımızın bilmesi gereken bir şey var ki, performansını beğenmediğimiz oyuncuya gereğini yaparız. Ali Sami Yen'de bu açıkçası, hiç alışık olmadığım, beklemediğim bir şey. Oyuncuların yuhalanması. Taraftar değil, seyirci böyle bir şey yapar. Çıkarken ne dedi bilmiyorum. Oyundan düşmeseydi, çıkarmazdım ben. Seri'nin de sarı kartı vardı. Daha bir kaç ay öncesinden şampiyon bir takımdan bahsediyoruz. Bu yuhalanma, küfür, ıslık Ali Sami Yen'de alışık olduğum bir şey değil" açıklamarında bulundu.

Belhanda'nın ıslıklanmasına ilşkin gelen soru üzerine Fatih Terim, "Alışmadığımız, beklemediğimiz şeyler yaşıyoruz. Zaman zaman ufak tefek reaksiyonlar olabilir, futboldur bu. Bunlarda hiçbir sıkıntı yok ama şunu unutmamalıyız: Oyuncularımızın performansını dikkatle izliyoruz ve gereğini yapıyoruz. Oyun oynanırken ve ihtiyacımız varken, bir de evimizde ise beklediğim bir şey değil. Olmamasını dilerdim, çok üzüldüm. İstedikleri kadar tepki gösterseler de çıkarmazdım ama Belhanda'ya baktım maçtan koptu. Takıma yarar sağlayamaz diye düşündük ve çıkardık. Taraftar böyle bişey yapmaz, seyirci yapar. Bize taraftar lazım, seyirci değil. Galatasaray taraftarı akıllıdır, lütfen sosyal medyada kurulmuş tuzaklara düşmesinler. Böyle olursa başka oyuncularımızın da sıkılması, kırılması lehimize olmaz. Mecbur transfer yapmış, cezalar yemiş, olabilecek en iyi kadroyu kurmaya çalışan bir Galatasaray'dan bahsediyoruz. Milyarlık takımlarla yarışıyoruz. Herkes ufak tefek reaksiyonları hak edebilir ben de dahil ama küfür, ıslık kimse haketmez. Taraftarlarımız sahte hesapların sosyal medyada yaptığı nifaklara gelmesin. Benim için bu büyük bir sürpriz oldu. İnşallah en kısa sürede çözeriz. Daha aylar önce şampiyon olan takımın oyuncularından bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal