Ersun Yanal: İkinci Yarıda Bu Takım Hem Ruhen Hem De Şeklen Burada Olmayacak

Spor Toto Süper Lig’in 17. Ve ilk yarının son hafta mücadelesinde Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

25.12.2018-09:52 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-09:50) Ersun Yanal: İkinci Yarıda Bu Takım Hem Ruhen Hem De Şeklen Burada Olmayacak

Sarı lacivertli ekibin deneyimli teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin puan tablosundaki yerini hiç kimsenin içine sindiremeyeceğini belirtti.

"Bugün çok rahat bir şekilde kazanabilirdik." diyen Yanal, Antalyaspor’un rakiplerinin kendi bölgesindeki savunmasıyla elde ettiği puanlar ve başarısıyla önemli bir ekip olduğunu kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, rakibin kontratakta Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunun altını çizerken şunları söyledi:

"Rakibimize pozisyon vermeden, önemli bir eşiği kısa bir zaman diliminde gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ligde şeklen burada, ruhen asla bu durumda olamaz. Fenerbahçe'nin bu pozisyonda olması, hiç kimsenin içine sindireceği bir şey değildir. İkinci yarıdan itibaren bu takımın hem ruhen hem de şeklen burada olmayacağını hepinize belirtmek isterim. Fenerbahçe bunu başarabilecek bir takım ve camiadır."

Sarı lacivertli takımdaki futbolcuların ne kadar büyük bir kulüpte forma giydiklerini ve hangi sorumluklarının olacağını bilmek zorunda olduğunu belirten Yanal, "Hep birlikte bu sorumluluğun üstesinden gelmek adına elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Bu karakterde futbolculara sahip olduğumuzu düşünüyorum." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal