Ersun Yanal En Önemli Kozunu Belirledi! ''Tolga Ciğerci''

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de yapılan testler sonucu en dayanıklı oyuncu olduğu ortaya çıkan Tolga Ciğerci'ye Ersun Yanal'dan tam destek!

19.07.2019-13:52 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-13:47) Ersun Yanal En Önemli Kozunu Belirledi! ''Tolga Ciğerci''

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Tolga Ciğerci'ye övgüler bitmiyor.. Edindiğimiz bilgiye göre antrenmanlarda çok çalışan hatta antrenman bittikten sonra eve gitmeyip ekstra çalışarak kadroya girmeyi planlayan Tolga Ciğerci şu ifadeleri kullandı

Tolga Ciğerci maç ve idman eksiğini kapatmak için çok çalıştığını söyledi. 

"Çok çalışıyorum ama geçen sezonu boş geçtim. Henüz istediğim düzeyde değilim. Sezon başladığında hazır olacağıma olan inancım ise tam" dedi

Tolga Ciğerci, kamp çalışmalarında yapılan laktak testinde takımın en dayanıklı futbolcusu seçilmişti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da takımda kalmasına onay verdiği Tolga Ciğerci yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.

Ersun Yanal çok güveniyor

Çok ciddi maç eksiği bulunmasına rağmen tecrübeli teknik adam Ersun Yanal oyuncusuna çok güveniyor. Tam aradığı orta saha tipini yansıttığı söylenen Tolga Ciğerci ile özel ilgilnen Ersun Yanal, önümüzdeki sezon tecrübeli oyuncuya sık sık forma şansı verecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal