'Erol Bulut, Fatih Terim'in Ancak Sakalını Keser'

Gelecek sezon için Fenerbahçe’ye gideceği iddia edilen Erol Bulut’un odasında yer alan ‘Fatih Terim’ posteri gündemde geniş yer buldu.

20.06.2020-15:08 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-15:18) 'Erol Bulut, Fatih Terim'in Ancak Sakalını Keser'

Bu sezon Galatasaray'ı 12 Şubat'ta Türkiye Kupası'ndan elediği karşılaşmada Erol Bulut'un Fatih Terim'e doğru dönerek yaptığı sevinç ve kare gündemden geniş yer bulmuştu. Bulut, o hareketi Terim'e dönük yapmadığını belirtse de sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Aradan uzun zaman geçti ve bu defa Alanyaspor, Türkiye Kupası'nda Antalya'yı geçip finale yükselirken soyunma odasında Erol Bulut'un sevinç fotoğrafının hemen yanındaki poster olay yaratmıştı.

Gelecek sezonda F.Bahçe'nin teknik direktörü olması beklenen Bulut, G.Saray-Alanya maçındaki o sevinç anının posterini odasına astırmış ve önünde poz vermişti. Sosyal medyada bir kez daha gündeme oturan Erol Bulut'un bu kareleri Fatih Terim'e direkt mesaj olarak algılandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final biletini alan Erol Bulut'un, odasında G.Saray'ı eledikleri maçtaki posterin anlamı ne?

GÜRCAN BİLGİÇ: 'YAPACAKLARINI GÖSTERİYOR'

“Fotoğraflar özel anlardır. Geçen sezon Malatya'nın başında kupaya yürürken Galatasaray'a elenmişti Erol Bulut... Şimdi ise aynı hedefte Galatasaray'ı eleyerek yürüyor. Bu anı da teknik direktörlük döneminin ilk zaferi olarak nitelemiş ve bunu hayatına katmış. Genç bir hoca için sınırlı imkânlara rağmen Fatih Terim gibi bir devi geçmek önemli olmalı. Burada amacın Fenerbahçe'ye şirin gözükmek olduğunu sanmıyorum. Bu fotoğraf Erol Bulut'un neler yapabileceğini gösteriyor.”

LEVENT TÜZEMEN: 'TERİM'İN SAKALINI KESER!'

“Erol Bulut'un astığı fotoğraf Fatih Terim'in ne kadar büyük bir hoca olduğunu gösteriyor. Başarılar resim asarak, birilerine mesaj yollayarak kazanılmıyor. Bulut, Türk futbolunun ve G.Saray'ın tarihine baktıkça Terim'in izlerini hep görecektir. 8 lig şampiyonluğu, UEFA Kupası toplamda 21 kupa kazanmış bir teknik adam ancak örnek olabilir. Erol Bulut'un F.Bahçe'ye, Abdullah Avcı'ya hatta Orhan Ak'a fotoğrafla mesaj göndermesi Terim'in büyüklüğünü gösterir. Erol Bulut'un G.Saray'a karşı kupada kazandığı galibiyet Terim'in sadece sakalını keser.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal