Emre Belözoğlu: Yeni Bir Galibiyet Serisi Başlatmalıyız

"Golü de erken bulduk ancak 2-1’den sonra fırsatları harcadık. Kazanamıyorsak bile en azından puan almalıydık"

04.02.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-10:05) Emre Belözoğlu: Yeni Bir Galibiyet Serisi Başlatmalıyız

Fenerbahçe’nin başarılı kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçında iyi bir futbol sergilediklerini ifade etti, ‘Golü de erken bulduk ancak 2-1’den sonra fırsatları harcadık. Kazanamıyorsak bile en azından puan almalıydık’ dedi.

Tecrübeli kaptan Trabzonspor mağlubiyetinin üzüntüsünü yaşıyor. Emre Belözoğlu, güçlü bir takıma karşı deplasmanda oynadıklarını belirterek, “Rakibin de önemli hedefleri var. Ancak ilk golü erken bulduk, avantaj yakaladık. Peş peşe yediğimiz goller sonrası 2-1 yenik duruma düştük. Bundan sonra da çok net fırsatlar yakaladık ama bir türlü değerlendiremedik” ifadelerini kullandı. 39 yaşındaki kaptan, “Futbolda bir kural vardır, kazanamıyorsan, kaybetme. Biz de bunu yapıp en azından yenilmemeliydik ancak puan almayı başaramadık” değerlendirmelerinde bulundu.

Başarılı kaptan Emre, her şeye rağmen alınan bu sonucun takım içindeki havayı değiştirmemesi gerektiğini ifade ederek, “Daha oynanacak 14 maç var. İkinci yarıda 18 takım da ciddi bir yarış veriyor. Biz, Trabzon yenilgisinden ders çıkarıp, yeni bir galibiyet serisi başlatmalıyız. Alanyaspor ile yine zor bir maç oynayacağız ancak galip geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal