Deniz Türüç: Fenerbahçe'nin Hedefi Her Zaman Şampiyonluk

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Deniz Türüç, bu sene şampiyon olmak istediklerini belirtti.

26.12.2019-17:01 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-16:57) Deniz Türüç: Fenerbahçe'nin Hedefi Her Zaman Şampiyonluk

Kulüp Televizyonu FB TV'ye açıklamalarda bulunan Milli futbolcu Deniz Türüç, Beşiktaş derbisi ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'a karşı oynadıkları futbol ve kazandıkları 3 puanın önemli olduğunu söyleyen Deniz Türüç,

"Bu yılın son maçına çıkacağız. Rizespor maçında da galip gelerek hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Sezonun ikinci yarısında ise büyük hedefe ulaşmak istiyoruz." Şeklinde konuştu.

Milli futbolcu, büyük ve zorlu bir maç kazandıklarını ancak hala lider olamadıklarını hatırlatarak,

"En önemlisi sezon sonunda şampiyon olmak. Bu uzun bir maraton ve kendimize güveniyoruz. Daha iyi işler yapacağımızdan herkes emin olabilir. Zamanla herkes birbirine alışmaya başlıyor. Ben her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum." İfadelerinde bulundu.

Kendi sahalarında taraftarlarının önünde gösterdikleri futbolu dış sahada da aynı oyunu sergilemeleri gerektiğini söyleyen 26 yaşındaki futbolcu,

"Zor bir maç bizi bekliyor. Nitekim Süper Lig'de kolay maç yok. Oraya gidip elimizden gelenin fazlasını yaparak 3 puan almak istiyoruz. Güzel oyun ortaya koyarak, oyunu domine ederek, dönen topları alarak, istek ve arzulu bir şekilde maçı kendimize çekmek istiyoruz." açıklamalarında bulundu.

Fenerbahçe'nin hedefi her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Milli futbolcu Deniz Türüç 2 kupayı da kazanmak istediklerini belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal