Davis: 'LeBron, Dünyanın En İyisi Olduğunu Gösteriyor'

Los Angeles Lakers koçu Anthony Davis, ekip arkadaşı LeBron James'in neden hala dünyanın en iyi basketbolcusu olduğunu anlattı.

09.03.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-12:24) Davis: 'LeBron, Dünyanın En İyisi Olduğunu Gösteriyor'
LeBron, dün gece Clippers'a karşı 28 basket, 9 asist, 7 ribaund ve 2 blokluk performans gösterdikten sonra, ekip arkadaşlarından bazıları yeniden kendisinin ligdeki en iyi basketbolcu olduğunu söylediler.

Maçta 30 basket ve 8 ribaund ile devam eden Davis, ekip arkadaşlarından biriydi ve MVP ödülü için James'e oy vermeyi planlamayan herkese ne söyleyeceğini şu şekilde anlattı:

"Son iki maçı izlemeleri gerekiyor. Demek istediğim, yapabildiği şeyleri. Savunma tarafında eşleşmeleri alması, gruba hücum tarafında liderlik etmesi, doğru şekilde oyun kurması. Bunu ligde 17 sene geçirmiş ve takımı Batı'da 1. sırada olan bir adamdan görmezsiniz. Dünyaya neden en iyi olduğunu göstermeye devam ediyor ve eğer insanlar bunu anlamadıysa, son iki maçta artık anladıklarını düşünüyorum."

James'e Clippers başantrenörü Doc Rivers'ın karşılaşmadan önce söylediği gibi, 35 yaşında hala daha iyiye gidip gitmediği sorulduğunda, yanıtı şu şekildeydi:

"Kendimi hem bedenimde hem de zihnimde her şeye katlanmak için hazırlıyorum. Kariyerimin bu aşamasında bile. Sahaay çıkıp üst düzeyde performans sergilemek için zihinsel ve fiziksel olarak hazırlanmamın benim için ne gerektirdiğini biliyorum. Ve bu takımı başarılı olacak bir pozisyona getirmek benim sorumluluğum. Bana lider olarak bakıyorlar. Ve bu benim işim, sadece adamlar için fırsat yaratmak ve onlara boş şut pozisyonları sağlamak değil, onlara ilham vermek de. Kariyerimin bu aşamasında bile yavaşlamıyorum. Yani bu bir nimet. Kariyerimin bu noktasında yaptığım şeyi yapabilmek bir nimet."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal