Cristiano Ronaldo Türkiye'de

Türkiye'de en çok aboneye sahip Youtuber'lardan biri olan Berkcan Güven epey zamandır beklenen videoyu youtube attı.

28.12.2019-00:31 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-13:04) Cristiano Ronaldo Türkiye'de

Milyonlarca aboneli youtuber Berkcan Güven, merakla ve heyecanla beklenen Cristiano Ronaldo röportajının videosunu yükledi.

Kısa sürede Youtube trendlerde birinci sıraya yükselen videoda Ronaldo, özel hayatına dair bilgiler verdi.
Futbola olan ilgisinin 6-7 yaşlarında başladığını söyleyen Cristiano Ronaldo, "Babam doğduğum yer Maderia'nın yerel kulüplerinden biri olan Andorinha'da malzeme sorumlusuydu. Zaman içerisinde ben de onunla birlikte kulübe gitmeye başladım. Orada kendimden büyük oyuncuları antrenman yaparken görüyordum ve hoşuma gidiyordu. Sanırım her şeyin başlangıcı buydu" dedi.

BEN FUTBOLA BAŞLADIĞIMDA O TAKIM KAPTANIYDI

Berkcan Güven'in "Bu yolculukta sana yardım eden birileri oldu mu?" sorusu üzerine ise Ronaldo, "Başlangıçta babam ve erkek kardeşim bana yardımcı oldu. Ailemin diğer üyeleri de yanımda oldu çünkü ailem futbolu çok seviyordu" dedi.

Cristiano Ronaldo sözlerine şöyle devam etti;

"Aslında en başta kuzenimi saymalıyım çünkü ben futbola başladığımda o da takım kaptanıydı"

"BU YÜZDEN YILLARDIR MESLEĞİMDE EN TEPEDEYİM"

ANTREMAN ALIŞKANLIKLARI

"Başlangıçta tek bir biçimde antrenman yapıyorsunuz. Yaşınız ilerledikçe antrenmanlarınız çeşitlenmeye başlıyor. Ben de bunu gerçekleştirdim. Tabii ki hayatım boyunca antrenmanlarda hep çok çalıştım. Çünkü yetenek başlı başına yeterli değil. Çalışmanız gerekiyor. Futbol için yaşam etiğiniz olmalı. Bu sebeple yıllardır mesleğimde en tepedeyim ve bunu devam ettirmek istiyorum." açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal