Çaykur Rizespor'dan İki Transfer

Çaykur Rizespor Kulübü, Çek forvet Milan Skoda ve Ukraynalı orta saha futbolcusu Denys Harmash ile sözleşme imzaladı.

11.01.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-14:36) Çaykur Rizespor'dan İki Transfer

Sezonun ikinci devresi için kadrosunu transferlerle güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor atağa geçti.

Çaykur Rizespor Kulübü, Çek forvet Milan Skoda ve Ukraynalı orta saha futbolcusu Denys Harmash ile sözleşme imzaladı.

İkinci yarı hazırlıklarını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Antalya'nın Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde sürdüren yeşil-mavililer, iki oyuncu için konaklama yaptıkları otelde imza töreni gerçekleştirdi.

Kulüp, Slavia Prag'dan 33 yaşındaki Milan Skoda'yı 1,5 yıllığına transfer yaparken, Dinamo Kiev'den 29 yaşındaki Denys Harmash'ı ise sezon sonuna kadar kadroya kattı.

İŞTE SLAVİA PRAG'TAN YAPILAN AÇIKLAMA:
"Kaptanımız Milan Skoda, Türkiye'den Çaykur Rizespor'a 1.5 yıllığına transfer oldu. Hücumcumuz, kaptanımız ve efsanemiz Milan Skoda, cumartesi sabahı Rizespor'a transfer olmuştur. Türkiye'nin en üst ligi Süper Lig'de mücadele edecektir. Türkiye'nin kuzeydoğusunda yer alan kulübe 1.5 yıllık imza atmıştı"

Başkan Jaroslav Tvrdik ise, "Bunun olacağına inanmazdık. Liderimiz, kaptanımız, örnek karakterimiz, arkadaşımız, efsanemiz. Bu güzel kariyeri ve katkıları sonucunda ona bu izni vermek zorundaydık. Bir şey kesindir, buraya geri dönecek. Slavia ve Milan Skoda'nın yolları ayrılmaz, bir gün tekrar birleşir." Açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal