Caner Osman Paşa: Beşiktaş ve Fenerbahçe Maçları Bizi Daha da Güçlendirdi

"Kampa gittiğimiz zaman tereddütlerimiz vardı. Kadro olarak yeterli olabilecek miyiz diye düşünüyorduk."

25.01.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-15:16) Caner Osman Paşa: Beşiktaş ve Fenerbahçe Maçları Bizi Daha da Güçlendirdi

Süper Lig’in lider takımı Sivasspor’un başarılı savunma futbolcusu Caner Osman Paşa AA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE CANER OSMAN PAŞA’NIN AÇIKLAMALARI:
"Sezon başında bu kadar başarı geleceğini söylesek kimse inanmazdı. Biz de bu kadar olacağını beklemiyorduk. Kampa gittiğimiz zaman tereddütlerimiz vardı. Kadro olarak yeterli olabilecek miyiz diye düşünüyorduk."

"Burada oynadığımız Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları bizi daha da güçlendirdi. Beşiktaş maçından sonra küçük bir düşüş yaşadık. O zaman takım olma yolunda ilerliyorduk, birbirimizi tanıyorduk. Orada bir sıkıntı yaşadık. Ondan sonra peş peşe devamı gelmeye başlayınca özgüven de geldi. Bu işi yukarılara götüreceğimize inanmaya başladık, şimdiye kadar da iyi götürdük. Bundan sonra da götüreceğimizi düşünüyoruz. Düşmezsek takım olarak böyle devam edersek, mücadelemizi bırakmazsak ligi iyi yerlerde bitireceğimizi düşünüyorum."

"Ne kadar iyi takım olsanız da her ne kadar iyi oyunculardan kurulsanız da bazen olmuyor. Ligde bazen görüyoruz, çok iyi takımlar var, kadro olarak belki bizden çok daha iyiler ama başarı elde edemiyorlar. Takım olamadığın zaman olmuyor."
"Bunu Türk futbolcuların fazla olmasına bağlıyorum. Yabancılar da çok iyi niyetli, bütün takım da iyi niyetli olunca bu konuma ulaştığımızı düşünüyorum." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal