Çağdaş Atan'dan Şampiyonluk Yorumu

Süper Lig'e flaş bir başlangıç yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Aytemiz Alanyaspor son haftalarda performans olarak düşüşler yaşamıştı. Teknik Direktör Çağdaş Atan, ligin ilk yarısını, hakem kararlarını ve şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

28.01.2021-19:20 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-19:20) Çağdaş Atan'dan Şampiyonluk Yorumu

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Demir Grup Sivasspor karşılaşması için yaptıkları antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ;

' ALANYASPOR İLE BİRBİRİMİZİ TANIYORUZ '

Alanyaspor'da daha önce çalıştık. Birbirimizi iyi tanıyoruz, yapıyı da biliyoruz. Bu yüzden lige iyi başladık. Yeni transferlerimiz olumlu cevap verdiler ve iyi bir takım olduk. İyi bir oyun oynamaya başladık. Zaten felsefemiz iyi oyundu, oyuna hakim olmak ve hükmetmekti. Bunu da gerçekleştirdik ve ilk yarı boyunca ilk 10 hafta ile sonraki 10 haftayı ayrı değerlendirmek lazım. 10. haftadan sonra rakiplerin oyunu daha da sertleşti. Pas oyununu iyi oynadık, iyi hücumlar gerçekleştirdik. Sonra da daha sıkı savunmalarla karşılaştık. Bunun çözümünü çok erken bulamadık ama son 3 maçtır geriye düşmemize ve kapalı savunmalara hücum etmemize rağmen bunun çözümünü bulduğumuzu düşünüyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. 

' LİGDE BULUNDUĞUMUZ POZİSYON GAYET İYİ '

Geneline baktığımızda 34 puanla ligin 5. sırasında yer alıyoruz. Hem yeni başlamış bir teknik direktör olarak yeni kurulmuş bir takım olarak yeni oyunumuzla bence bulunduğumuz pozisyon gayet iyi. 6-7 puan daha üzerinde olabilirdik. Yukarılara daha sıkı sıkı tutunabilirdik ama bulunduğumuz pozisyon bizi mutsuz etmiyor. Önümüzde 20 maç var, kupa var. Kupada çeyrek finaldeyiz. Bu da bizi mutlu ediyor. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gideriz. Hedeflerimiz büyük. Umarım zirvede kalırız ve kupada devam ederiz

' YUKARIDA MANZARA GÜZEL ORADA KALMAK İSTİYORUZ '

Son maçlardaki puan kayıplarıyla ilgili de sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Oyun iyi giderken yaptığımız rotasyonlardan iyi cevaplar aldık. Tabii skorlar aleyhimize olduğunda oyunu değiştirmek adına yaptığımız hamlelerde rotasyonumuzun çok da geniş olmadığını yaşayarak öğrendik. O yüzden bu hedeften uzakmış gibi görünüyoruz. Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından sonra hedefimizin zirvede olmak olduğunu söyledik. Şu anda şampiyonluk bizim için uzakta. 3 büyük takım da iyi toparladı. Sezon başındaki çalkantılı ve kötü gidişattan sıyrıldılar. Seri galibiyetler aldılar. Onların arasında geçiyor yarış. Bizim alabildiğimiz kadar puan ve maç kazanarak yukarılarda kendimize güzel bir yer edinmek istiyoruz. Oyuncularla da konuştuk. Yukarıda manzara güzel, o manzaraya alıştık. Orada kalıp, manzarayı seyretmek istiyoruz"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal