Burak Yılmaz Açıkladı! Başkan Da Yakalandı!

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, tüm dünyayı saran coronavirüsü salgınıyla alakalı flaş bir açıklama paylaştı. Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini sunarken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da testinin pozitif çıktığını söyledi.

25.03.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-15:41) Burak Yılmaz Açıkladı! Başkan Da Yakalandı!
Beşiktaş ve Milli Takımımızın yıldız forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Twitter hesabından coronavirüsü pandemisi ile alakalı açıklama paylaştı. Burak Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'a geçmiş olsun mesajını iletirken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da coronavirüse yakalandığını açıkladı.

Burak Yılmaz'ın kişisel Twitter hesabından paylaştığı tweette şu sözler yer aldı:

"Tüm dünyayı etkisine alan Covid-19 virüsü ile biz de Milletçe mücadele etmekteyiz. Hepimiz aynı takımdayız ve en zayıf halkamız kadar güçlü bir zincir olduğumuzu unutmadan yetkililerin tüm tavsiyelerini uygulamaya devam etmekteyiz. #evdekalıyoruz ve #evdehayatvar diyoruz. Bu virüs nedeni ile kayıplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Asıl önemli olanın ise tüm tedbirlere rağmen bu virüse yakalanmamız halinde dahi ümitsizliğe kapılmadan onu yeneceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamak olduğunu düşünüyorum.

Benim yakın çevremde Fatih Hocam, Göksel abim, Abdürrahim abim ve Şükran ablam bu virüsü yenmek üzere. Çok yakında güzel haberlerini bizlerle paylaşacaklar bundan eminim.

Biz Millet olarak bu güne kadar inandığımız her şeyi başardık. Yine başaracağız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal