Bülent Korkmaz: 'Onlara Büyük Saygı Besliyorum'

Konyaspor Teknik Adamı Bülent Korkmaz, verdiği bir röportajda ailecek kurallara uyduklarını ve sağlık çalışanlarına saygı duyduğunu söyledi.

01.04.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-13:50) Bülent Korkmaz: 'Onlara Büyük Saygı Besliyorum'
Konyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, basın mensuplarına verdiği röportajda, coronavirüs önlemleri kapsamında ailece kurallara uyduklarını söyledi.

Sağlık personellerine büyük saygı duyduğundan bahseden Korkmaz, "Sağlık birimlerinde çalışan herkese şükran borçluyuz. Evimizde kendimizi koruma altın alırken onlar bu virüs ile mücadele eden hastalara yardımcı oluyor. Onların kıymeti şimdi daha çok anlaşılıyor. Bilim adamlarının, profesörlerin, doktorların ve hemşirelerin ne kadar önemli olduğu görülüyor. Onlara büyük bir saygı besliyorum." ifadelerini kullandı.

Yaşanılan dönemde futbolla alakalı bir şey yapamadıklarını belirten deneyimli hoca, "Sadece oyuncuların verdiğimiz antrenman metotlarına uyup uymadığını kontrol ediyoruz. Onlarla iletişim halindeyiz. Şu an için yapılacak bir şey yok. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in 2 veya 3 Nisan'da bir açıklama yapacağı söylendi. Şu anda onu bekliyoruz. Elimizden beklemekten başka da bir şey gelmiyor." sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal