Bülent Korkmaz: 'Artık Geçmişi Unutacağız'

Konyaspor Teknik Adamı Bülent Korkmaz, ekibin geçmişte olanları unutacaklarını, önlerindeki süreçte taraftarın desteği ve ekibin saha içindeki savaşıyla istediklerini alacaklarını aktardı.

19.02.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-15:14) Bülent Korkmaz: 'Artık Geçmişi Unutacağız'
Konyaspor, Süper Lig’in 23. hafta maçlarında rakip sahada Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen idmanla devam etti. İdman öncesinde açıkalamalar yapan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz şöyle konuştu:

“Bu hafta özellikle artık geçmişi unutacağız. Yaptığımız analizlerde benim ne istediğimi oyunculara söyledik. Onun için çalışıyoruz zaten. Bu hafta o reaksiyonu göreceğimizi düşünüyorum. Zaten her haftanın bir hikayesi var ama her hafta zor. Bu zorluğu aşmak için o savaşı, o mücadeleyi, o yüreği, o inanmışlığı, o cesareti göstermemiz lazım ki, gösterecek bütün oyuncularım. Başta ben bu takımın teknik direktörü olarak ekibimle beraber bunu yapacağız ve oyuncularım da sahada bunu uygulayacaklar. Her şeyimizi vereceğiz. Çünkü maçları kazanmanız için bence taktik falan evet önemli bir şey, oyunun içinde pozisyonlar önemli bir şey ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadeleyi kazanma, kazanırken isyan etmeme, bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. O değişikliği bu hafta hep beraber yapmamız lazım. Bizim şu an bütün odağımız, bütün düşüncemiz, bütün bakış açımız Kayserispor maçında. Oraya taraftarımız da gelecek. Onların büyük desteği ve bizim saha içi mücadelemizle istediğimizi alacağız”

“Taraftarımız bir tepki verecekse bana versin, maçın içinde de bana versin. Ama bundan sonra öyle bir tepkiyle karşılaşacağımızı ben düşünmüyorum. Çünkü gerçekten takımına sahip çıkan, takımıyla yaşayan bir taraftar grubu var. Bu beni son derece sevindiriyor. Yoksa hiçbir süreç kolay değil ki, her süreç zor. Zaten süreç zor olmasa biz gelmezdik buraya. Dolayısıyla ben de o değişimi ve değişikliği saha içinde görmek istiyorum. Taraftar da görmek istiyor. İnşallah bu hafta öyle olacak”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal