Bu Hali İle Beşiktaş'a İlaç Olur!

Spor yazarı ve yorumcusu Orhan Yıldırım, Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Boateng’i değerlendirdi.

05.02.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-12:16) Bu Hali İle Beşiktaş'a İlaç Olur!

Spor yazarı ve yorumcusu Orhan Yıldırım, Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Boateng’i değerlendirdi.

Son Kartal, sanki yıllardır burada gibi. Arkadaşlarıyla şakalaşmaları, yanlış karar veren yardımcı hocalara itirazları ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Saha içine gelince... Burak, Umut, Güven ve Lens ile aynı grup içinde kaldı.

Dar alandaki çift kale maçta sol açık gibi oynadı. 4 asist ve biri kafayla olmak üzere 3 güzel golle zirve yaptı. Tecrübeli oyuncu bununla da kalmadı... İdman bitiminde kendi isteğiyle sahada kaldı. N’Koudou, Umut, Boyd, Elneny ve Güven ile birlikte şut çalışması yaptı.

Boateng her iki ayağı, iç, dış ve üst vuruşlardan jeneriklik goller kaydetti. Bu oyuncu, bu hali ile Kartal’a ilaç olur. Kaleyi gördüğü anda, atacağı şutların gol olmama ihtimali yok!..

Boateng’i izlerken aklımıza Mario Gomez geldi. Alman oyuncu da aynı kulüpten kiralanmıştı. Uzun zaman oynamamış, sakatlıklar yaşamıştı. Beşiktaş’ta gol kralı olup şampiyonluğa büyük katkı vermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal