Beşiktaş'tan Umut Meraş Sürprizi!

Le Havre'nin 1. lige yükselememesi nedeniyle Umut Meraş'ın kulübüyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş’ta başarılı futbolcu için çalışmalara başladı.

02.05.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-11:42) Beşiktaş'tan Umut Meraş Sürprizi!

Fransa'da liglerin iptal olması sonrası Umut Meraş'ın kulübü Le Havre'nin 2. ligde yer alması Beşiktaş'ın dikkatini çekti. Yaşanan bu gelişme sonrası Umut'un Le Havre'den yolları ayırması beklenirken, Beşiktaş geçen sezon transferi için çok uğraştığı genç futbolcu için tekrardan çalışmalara başladı.

TEKRAR ŞANSINI DENEYECEK

Beşiktaş, 24 yaşındaki milli oyuncu ile geçtiğimiz sezon anlaşma yapmış fakat Bursaspor'daki kongre süreci nedeniyle transfer rafa kalkmıştı. Siyah- beyazlılar, bu sezon bir defa daha şansını deneyecek.

KİRALAMA YOLUNA GİDİLECEK

Beşiktaş, bu transfer için Umut'un Fransa 2. liginde lakmaya sıcak bakmamasını fırsata çevirmek istiyor. Yönetimin planı ise genç sol beki satın alma opsiyonu ile geçici süreliğine kiralamak.

GALATASARAY DA DEVREYE GİREBİLİR

Umut için ocak ayında Galatasaray, Le Havre ile görüşmeye başlamış fakat transfer sonlanamamıştı. Beşiktaş'ın tekrardan transfer gündemine gelen genç sol bek için yeni bir transfer savaşı çıkarabilir.

Umut Meraş bu sezon Le Havre'de 22 maçta yer aldı. 1 defa da asist yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal