Beşiktaş'ta Nacer Chadli Gelişmesi

Gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta geçmiş senelerde de adı sürekli gündeme gelen Nacer Chadli yine transfer için takıma teklif edilen isimlerden biri oldu.

29.05.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-16:33) Beşiktaş'ta Nacer Chadli Gelişmesi

Bu sezon kiralık olarak forma giydiği Anderlecht ile başarılı bir futbol ortaya çıkaran Nacer Chadli, transfer döneminin yaklaşması ile tekrardan Beşiktaş'a teklif edildi.

Voetbal Belgie'nin haberine göre Belçika'dan Anderlecht'in yanı sıra Brugge ve Antwerp'in de peinde olduğu futbolcu, kontratının olduğu Monaco'nun takımında düşünülmüyor.

Yaz aylarında birçok futbolcusunu elinden çıkarmayı amaçlayan Monaco, Nacer Chadli'yi de kalan iki senelik kontratına karşın kiralık veya satılık olarak bir şekilde kulüpten yollamayı amaçlıyor.

Olympiacos'un da düşündüğü aktarılan futbolcu için ise menajerinin Beşiktaş'a teklif götürdüğü öne sürüldü. Daha önce de siyah- beyazlıların gündemine gelen ancak transferi sonlanmayan futbolcu, bu yaz Beşiktaş'ın yolunu tutabilir.

30 yaşındaki deneyimli futbolcu, bu sezon Anderlecht ile Belçika Ligi'nde oynadığı 17 karşılaşmada 8 gol, 5 asistlik başarılı bir performans göstermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal