Beşiktaş'ta Hedef Boyd ve Barcelona'nın Yıldızı Douglas!

Beşiktaş'ta gündem Boyd ve Douglas. Bu iki transfer için girişimlerini hızlandıran Beşiktaş, bu hafta içinde transferleri bitirmek istiyor.

01.07.2019-11:06 - (Son Güncelleme: 01.07.2019-11:00)

Geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlayarak avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan Beşiktaş, önümüzdeki sezon şampiyonluğa uygun bir kadro kurmak istiyor. Abdullah Avcı'nın da isteğiyle kadrodaki oyuncuları tutup üstüne genç ve dinamik oyuncularla şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gözler Boyd ve Douglas transferine çevrildi.


Douglas Beşiktaş'a doğru


Beşiktaş, bonservisi elinde olan Brezilyalı sağ bek Douglas ile büyük ölçüde anlaştı.Transferde bir aksilik olmaması durumunda tecrübeli oyuncu, 8 temmuz'da siyah beyazlı takımın Riva'daki kampına katılacak.
Siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen brezilyalı oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.



Barcelona ile de sözleşmesi biten Douglas'ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmaya hazırlanan Beşiktaş'ın 28 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Biyah beyazlı ekibin, kısa süre içinde Douglas'ın transferiyle ilgili resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi.

Transferde olumsuz bir gelişme yaşanmaması durumunda, brezilyalı sağ bek, 8 temmuz'da Beşiktaş'ın Riva'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılacak.

Sivasspor'da sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Douglas, süper lig'de forma giydiği 32 maçta 3 gol atarken 7 de asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal