Beşiktaş'ı Korkutan Tablo!

Beşiktaş’ta yaş ortalamasının yüksekliği hem yönetimin hem de teknik ekibin işini zorlaştırıyor. Yönetim bu durumla ilgili gençleştirme operasyonu yapmayı planlıyor.

24.03.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-14:42) Beşiktaş'ı Korkutan Tablo!

Beşiktaş'ta yönetim çözüm arıyor. Kulüpte yaşı 30 ve üzerinde toplam 8 futbolcu var. Atiba (36) ile ilk sırada yer bulurken onun Gökhan Gönül (34), Burak (34), Lens (32), Boateng(32), Caner (31), Vida (30) ve Victor Ruiz (30) arkasından geliyor. Bu yıldızların hepsi de takım içinde kilit öneme sahip isimler.

GENÇLEŞTİRME YAPILACAK

Yönetim ve Sergen Yalçın bir taraftan bu futbolcularla devam etmek isterken diğer yandan da kadronun gençleştirilmesi için nasıl rota izleneceği konusunda toplantı yapıyor.

ALTERNATİF İSİMLER İÇİN LİSTE OLUŞTURULDU

Ekonomik sebeplerden ötürü seçenekleri az olan siyah-beyazlı idare yine de genç futbolculardan oluşan alternatif bir liste planladı. Bu oyuncular devamlı takip ediliyor.

MAAŞLARDA İNDİRİM İSTENECEK

Beşiktaş sözleşmeleri sona erecek olan Atiba, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le kesin olarak masaya oturmayı planlarken özellikle Gökhan ve Caner'in senelik ücretlerinde indirim de isteyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal