Beşiktaş'a Polonya'dan 18'lik yıldız adayı; Marchwinski!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın UEFA-19 Şampiyonası’nda bulduğu Polonyalı genç yetenek Filip Marchwinski transferine olumlu rapor verdi.

06.04.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-13:55) Beşiktaş'a Polonya'dan 18'lik yıldız adayı; Marchwinski!

Oyucular gibi coronavirüs salgını tehlikesinin bitmesini evinde bekleyen Sergen Yalçın, bu sırada kasım ayında gerçekleşen UEFA-19 Avrupa Şampiyonası'nın karşılaşmaları izlerken bir futbolcu dikkatine takıldı.

Yalçın'ın dikkatini çeken bu futbolcunun Lech Poznan'ın 18 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Filip Marchwinski olduğu belirtildi. 47 yaşındaki teknik direktörün, teknik açıdan kendisine benzettiği 1.87 boyundaki Marchwinski için Başkan Çebi'ye "Hem 10 numara oynuyor. Hem forvet arkasında hem de forvette oynayabiliyor. Elimde olsa bu çocuğu yeni Sergen yaparım" diye bir mesaj gönderdiği ifade edildi.

DEĞERİ ARTIYOR

Bununla birlikte yönetimin futbolcunun şartlarını konuşmak için Polonya kulübüyle ile iletişime geçmeye hazırlandığı belirtildi. Önerilecek ücret için kesin bir bilgiye ise henüz ulaşılamadı. Siyah-beyazlılar böylece, kiralık kontratı sezon bitiminde sona erecek olan Boateng'in gitme olasılığını da şimdiden hesaplıyor. Güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro civarında olan Marchwinski, son 8 aylık zamanda büyük bir yükselişle 2 milyon Euro değer kazandı. İki ayağını da oldukça iyi kullanan 18 yaşındaki futbolcu, Polonya'nın çeşitli yaş kategorilerinde 17 defa oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal