Beşiktaş Taraftarından Büyük Kampanya! Formalara Hücum Ettiler

Beşiktaş yönetiminin Fenerbahçe maçına çıkmama kararı almasının ardından taraftarlar büyük bir kampanya başlattı. Formalara hücum eden Beşiktaş taraftarı binlerce forma aldı. Kartal Yuvası mağazaları forma yetiştirmekte güçlük çekiyor.

26.04.2018-23:49 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-23:43) Beşiktaş Taraftarından Büyük Kampanya! Formalara Hücum Ettiler

Tatil edilen olaylı maça çıkmama kararı alan Beşiktaş'ın hükmen mağlup olacağı ve Türkiye Kupası'nda elde ettiği gelirleri geri verecek olmasından sebeple siyah-beyazlı taraftarlar, büyük bir kampanya başlatarak Kartal Yuvası'na akın etti.

Olağanüstü Divan Kurulu istişare görüşmesinde divan üyeleriyle konuşan Beşiktaş Yönetimi, toplantının sonrasında yönetim kurulu kararıyla tatil edilen Fenerbahçe maçına çıkmayacaklarını duyurmuştu.

Bu kararla beraber Türkiye Kupası gelirlerinden mahrum olacak olan siyah-beyazlılara taraftarından büyük bir fedakarlık geldi. Sosyal medyada kampanya başlatan Beşiktaş taraftarları kısa zaman içinde internetten yaptığı alışverişlerde Türkiye Kupası gelirinin daha çoğunu kulübe kazandırdı.

Kampanyanın hafta sonu yapılacak olan Galatasaray maçında kadar süreceği bildirilirken, Kartal Yuvası mağazaları ürün yetiştirmekte güçlük çekiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal