Beşiktaş, N'Sakala ile Anlaştı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Alanyasporlu Fabrice N'Sakala ile her konuda anlaşıldığı aktarıldı.

20.05.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-10:34) Beşiktaş, N'Sakala ile Anlaştı

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ligin askıya alınmasını transfer hareketleri için kullanan Beşiktaş, ilk önceliği bu sezon bitimi kontratı sona erecek futbolculara vermişti.

Takımı Alanyaspor ile sözleşmesi bu sezon bitimi sona erecek olan N'Sakala da bu aşamada siyah-beyazlıların listesindeki oyunculardan biriydi.

ANLAŞMAYA SAĞLANDI

Beşiktaş’ın bu transferde mutlu sona ulaştığı ifade edildi.

Beşiktaşlı idareciler, Kongolu oyuncu ile 2 seneliğine anlaşma sağladı. N'Sakala'nın yıllık 800 bin euro ücrete "Evet" dediği belirtilirken, imzaların sezonun bitirilmesinin sonrasında atılacağı da aktarıldı.

120 KARŞILAŞMADA OYNADI

Aynı anda Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın'ın da eski oyuncusu olan 29 yaşındaki yıldız, Alanyaspor'da 3 sezonda 120 karşılaşmaya çıkarken 7 asistlik performans gösterdi.

'BEŞİKTAŞ İYİ BİR FUTBOLCU TRANSFER ETTİ'

Diğer taraftan bir dönem Alanyaspor'un teknik direktörü olan Mesut Bakkal, geçtiğimiz gün misafir olduğu canlı yayında olayla alakalı açıklamalar yapmıştı.

Bakkal, "N'Sakala antrenman disiplini ve kişilik olarak muazzam bir futbolcu. Beşiktaş çok iyi transfer yaptı. N'Sakala, Sergen Yalçın ile de birlikte Alanya'da çalıştı. N'Sakala, Sergen Yalçın'ın da istediği bir isimdi. N'Sakala'nın Beşiktaş'ta performansını artıracağını düşünüyorum. Beşiktaş, iyi bir futbolcuyu transfer etti." şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal