Beşiktaş İsveç’e Uçtu! İşte Kartal'ın Malmö Maçı Kadrosu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. haftasında yarın İsveç ekibi Malmö ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için özel uçakla Malmö’ye hareket etti.

03.10.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-14:29) Beşiktaş İsveç’e Uçtu! İşte Kartal'ın Malmö Maçı Kadrosu

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, I Grubu’nda Malmö ile yarın deplasmanda karşılaşacağı müsabaka için Malmö’ye gitti.

Siyah beyazlı ekibin kafilesinde, İkinci Başkan Serdal Adalı, BJK Nevzat Demir Tesisleri ve Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ile Transfer Komitesi Üyesi Melih Aydoğdu da bulunuyor.

Kartal, Malmö karşılaşması öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı stadyumda TSİ 21.00’de gerçekleştirecek. İdman öncesinde TSİ 20.30’da teknik direktör Şenol Güneş ve bir oyuncunun yer alacağı basın toplantısı düzenlenecek.

Siyah beyazlı ekibin Malmö karşılaşması kadrosu şu şekilde:

Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Enzo Roco, Pepe, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Gary Medel, Caner Erkin, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Dorukhan Toköz, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Ryan Babel, Gökhan Töre, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal