Beşiktaş Futbolcularından Örnek Hareket

Coronavirüs nedeniyle TFF’den ve taraftardan gelen gelirden de olan Beşiktaş’lı futbolculardan destek geldi. Burak, Gökhan ve Atiba’nın diğer futbolcularla anlaşıp; Mart, Nisan ve Mayıs aylarındaki maaşlarını vererek personel ödemeleri için yardımcı oldukları belirtildi.

30.03.2020-08:36 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-08:32) Beşiktaş Futbolcularından Örnek Hareket

Bütün dünyada etkisini gösteren coronavirüs salgınından dolayı Süper Lig’in durdurulmasının ardından bu olaydan en çok zarar gören sektörler içinde futbol da bulunmakta. Şu sıralar mali açıdan kriz içerisinde olan siyah-beyazlılar, ligin askıya alınması ve insanların evlerinde kalmasının ardından TFF’nin verdiği; galibiyet primiyle birlikte, tribün ve satış gelirlerini de alamadı. Normal durumlarda futbolcuların ücretlerini, bu 3 gelirden gelen sıcak parayla 4 ay geriden de gelse ödeyen Kara Kartal’ın, ekonomik açıdan iyice zora girmesinden sonra devreye Beşiktaş’ın kaptanları girdi.

Antrenmanlarına evlerinden devam eden; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson’ın, önce kendi aralarında devamında takım arkadaşlarıyla konuşup, liglerin durdurulmasından dolayı; Mart, Nisan ve Mayıs aylarındaki bütün maaşlarının bırakılması kararını verdikleri ortaya çıktı.

‘ÖNCE SAĞLIK, SONRA KULÜBÜMÜZ’

Kaptan Burak Yılmaz’ın, “Fedakarlık sırası bizde. Tüm dünya, bu virüs sebebiyle büyük sıkıntı içerisinde. Herkesi etkileyip bizi teğet geçmesi düşünülemez. Önce sağlık, sonra kulübümüz” ifade ettiği belirtildi. Beşiktaşlı oyuncuların bu hareketle, ilk olarak kendilerine ödeme yapan idareye nefes alan takım çalışanlarının maaşlarının verilmesi istediği bildirildi. Bu hamle sonrasında oyuncular gibi kendileri de ücretlerini birkaç ay geriden alan kulüp çalışanlarına ödemelerin yapılması belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal