Beşiktaş Aboubakar'ı İstanbul'a Getiriyor!

Forvet takviyesi için Aboubakar'la temasa geçen Beşiktaş, Portekiz devi Porto'nun transferi onaylaması durumunda Aboubakar'ı bu gece İstanbul'a getirecek.

22.09.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-15:09) Beşiktaş Aboubakar'ı İstanbul'a Getiriyor!

Beşiktaş'ta kritik Aboubakar gelişmesi… Forvete takviye yapmak için Kalinic ve Aboubakar gibi yıldızlarla iletişime geçen Kara Kartal’ın, Porto'nun Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'da imzaya çok yakın olduğu belirtildi. Aboubakar'la gerçekleşen toplantılarda pozitif cevap alan Kartal'ın Portekiz kulübüyle anlaşması durumunda 28 yaşındaki oyuncunun bu gece İstanbul'a geleceği kaydedildi.

SERGEN YALÇIN ONAYLADI

Sergen Yalçın'ın iyi bir golcü transferi için yönetimle sürekli iletişim durumunda olduğu, sağlık problemi olmadığı aktarılan Kamerunlu forvete onay verdiği öğrenildi. Aboubakar'ın da Beşiktaş'la her türlü kontrata imza atacağını ilettiği ortay çıktı.

VINCENT ABOUBAKAR KİMDİR?

Vincent Aboubakar, 22 Ocak 1992'de dünyaya gelen ve forvet pozisyonunda görev yapan Kamerunlu profesyonel futbolcudur. Portekiz ligi kulüplerinden Porto'ta ve Kamerun millî futbol takımında oynamaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal