Başakşehir'de İlk Ayrılık Geldi

Başakşehir'in Hollandalı futbolcusu Eljero Elia, sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini yenilemek istemediğini belirtti.

23.03.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-10:06) Başakşehir'de İlk Ayrılık Geldi

Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Eljero Elia, Türkiye'deki geleceği ile alakalı açıklamalar yaptı. Sezon sonunda Başakşehir ile olan anlaşması bitecek olan Eljero Elia, FOX Sports'a konuşan Hollandalı futbolcu sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini yenilemeyeceğini söyledi.

Futbol kariyerine yeni bir takımda devam etmek istediğini söyleyen Hollandalı futbolcu, "İlk 11'de oynarken bir anda takımdan kesildim. Takımdaki geleceğim hakkında konuşmak zor ancak her şeyin oldukça net olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir sözleşmeye imza atmak istemiyorum. Yeni bir maceraya çıkmak istiyorum. Futboldan keyif aldığım sürece, bunun neresi olduğu önemli değil" şeklinde konuştu.

"DURUM KORKUTUCU"

Son olarak coronavirüs ile alakalı da konuşan Elia, "Bu dönemde kendimi oldukça formda tutmaya ve ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum. Ancak durumun oldukça korkutucu olduğunu söyleyebilirim." dedi.

2017 senesinde Feyenoord'dan 1,1 milyon Euro'ya Başakşehir'e transfer olan Eljero Elia, lacivert-turunculu kulüpte 3 senesini geçirirken bu sürede 80 karşılaşmada 10 gol atıp 8 de asistlik katkı sağlamıştı. Bu sezon Crivelli ve Guldbrandsen'in transferleri nedeniyle forma yarışına girdi. Henüz bitmeyen ligde geçen seneden daha fazla oynayan Hollandalı futbolcu Süper Lig'de bu sezon 18 karşılaşmada 1 gol 2 asiste sahip.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal