Başakşehir Zorlu Virajda! Rakip Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasının açılış mücadelesinde Medipol Başakşehir bu akşam Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek.

04.05.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-10:14) Başakşehir Zorlu Virajda! Rakip Sivasspor

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir bu akşam saat 20.00’da evinde Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Ev sahibi Medipol Başakşehir ligde geride kalan 31 haftaya, lider bulunan Galatasaray'ın 1 puan gerisinde, 65 puanla ikinci sırada girerken, ligde oynadığı son iki mücadelede galip ayrılan Demir Grup Sivasspor ise haftaya 47 puan ve averajla 7. sırada girdi.

İki ekip arasında sezonun ilk devresinde Sivas'ta oynanan karşılaşmadan ev sahibi ekip 1-0 galip ayrıldı.

ADEBAYOR VE MAHMUT FORMA GİYEMEYECEK

Medipol Başakşehir'de bu karşılaşma öncesinde önemli eksikler bulunuyor. Sivasspor karşısında, turuncu-lacivertli takımda sarı kart cezaları nedeniyle Emmanuel Adebayor ve Mahmut Tekdemir forma giyemeyecek.

ARDA VE NAPOLEONI’NİN DURUMLARI BELİRSİZ

Sol ayağında kemik ve yumuşak doku tramvası oluşan ve tedavisi devam eden Arda Turan ile sakatlığı düzelen, son antrenmanda da takımla çalışan Stefano Napoleoni'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Ev sahibi ekipte Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesi Junior Caiçara, İrfan Can Kahveci ve Kerim Frei, sarı kart cezası sınırında bulunan oyuncular… Bu üç fubolcu, Sivasspor karşısında kart görmeleri durumunda, ligin 33. haftasındaki Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal