Başakşehir, Fenerbahçe'nin Mert, Mahmut ve İrfan'a Teklif Yaptığını Açıkladı!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'den transfer döneminde 3 futbolcu için teklif aldıklarını açıkladı.

18.10.2019-14:52 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-14:47)

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, transfer döneminde Fenerbahçe'nin kendilerinden istediği futbolcuları açıkladı.

"FENERBAHÇE'DEN 3 OYUNCU İÇİN TEKLİF ALDIK"

"Sadece İrfan Can ile ilgili değil Mahmut ve Mert ile ilgili teklifler de aldık. Fenerbahçe Kulübünden de teklif geldi, farklı kulüplerden de teklif geldi. Ama biz vermeyi düşünmedik. Hedefe koşan bir takımız, şu an böyle bir şey düşünmedik. Onlar da bu ailenin içerisinden ayrılmak istemediler. Belki gelecekte farklı bir değerlendirme olabilir ama bugün için takım içinde kalmalarını tercih ettik."

"KULÜPLER BİRLİĞİ'NE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Sağ olsun kulüp başkanlarımızın neredeyse tamamı bu konuda beni aradı. 'Başkanım siz üç sene yaptınız, güzel bir dönem geçirdiniz, lütfen gene Kulüpler Birliği Başkanlığı noktasında aday olun' diye. Hepsine teşekkür ettim, 'Özellikle şu an Başakşehir Futbol Kulübü ve diğer konularla ilgili yoğun bir gündemim var, ben o görevi yaptım, dolayısıyla 18 kulübün içerisinde bu görevi üstlenecek değerli arkadaşlarımız var.' dedim. Fikret Orman'ın pazar günü itibarıyla Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı düşer. 10 gün içerisinde olağanüstü bir kongre yapılır, 18 kulübün içinden benim dışımda birisi aday olursa destekleriz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal