Barcelona 6 Yönetici İstifasıyla Sarsıldı!

İspanyol temsilci Barcelona'da 6 yönetici Başkan Josep Maria Bartomeu'nun tutarsız davranışlarını sebep göstererek topluca istifalarını sunduklarını açıkladı.

10.04.2020-15:12 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-15:08) Barcelona 6 Yönetici İstifasıyla Sarsıldı!

İspanyol gazetesi La Vanguardia’nın yaptığı habere göre Barcelona takımının 6 idarecisinin istifa yazılarının İspanyol resmi yerlere gönderildiği ifade edildi. İstifa dilekçesi ile beraber bir de Başkan Bartomeu’ya not yollayan yöneticilerin paylaştıkları açıklamada yönetimin kademesinin başındaki Bartomeu’nun tutarsız kararları nedeniyle istifa ettikleri duyuruldu.

Josep Maria Bartomeu’nun 6 yöneticinin istifasına etmesine rağmen yönetiminin resmi olarak düşmediğinin belirttiği haberde toplam 19 kişi olan yönetim kurulunun 13’e indiği vurgulandı.

ERKEN SEÇİM OLABİLİR

İlerleyen günlerde Başkan Bartomeu’yu zor anların beklediği belirtilen haberde Bartomeu’nun tekrardan bir yönetim kurulu kurmakta zorlanabileceğini ve erken bir seçim yapılabileceği açıklandı.

İstifa eden idareciler Emili Rousaud, Quique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Jordi Calsamiglia ve Maria Teixidor’un istifa dilekçelerinin ise şu şekilde olduğu ifade edildi:

“Aşağıda imzası bulunan yöneticiler olarak Barcelona’daki görevimizde geri dönülemez şekilde istifa ettiğimizi Başkan Bartomeu’ya bildiriyoruz. Pandemik dönem geçirdiğimiz bu günlerde kulübün yönetim biçimlerini tersine çevirmeyi başaramadık. Ayrıca ‘barçagate’ olarak bilinen olayla ilgili de hayal kırıklığımızı da bildirmek isteriz.”

Barçagate: Barcelona Başkanı Bartomeu’nun yakın zamanda sosyal medyada kendi adına propaganda yapması için troll hesaplar satın aldığı skandalının ortaya çıkması.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal