Avrupa’da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in Rakipleri Belli Oluyor!

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonları olan UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin 3. ön eleme turu kuraları bugün çekilecek.

23.07.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-10:55) Avrupa’da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in Rakipleri Belli Oluyor!

Bu sezon Avrupa’da ülkemizi temsil edecek Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in 3. ön eleme turundaki rakipleri belli olacak.

İsviçre’nin Nyon şehrinde gerçekleşecek kura çekiminde, Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan dahil olacak Fenerbahçe ile Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları’nın B36 Torshavn ekibini elemesi durumunda Beşiktaş ve organizasyona 3. ön eleme turundan dahil olacak Medipol Başakşehir’in muhtemel rakipleri belli olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde kuralar, saat 13.00’te, Avrupa Ligi’nde ise 13.45 ve 15.00’te iki grup halinde çekilecek. Kura çekimi TRT SPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk karşılaşmalar 7-8 Ağustos, rövanş müsabakaları 14 Ağustos’ta, Avrupa Ligi’nde ise ilk karşılaşmalar 9 Ağustos, rövanş mücadeleleri ise 16 Ağustos’ta oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılan Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında Portekiz’den Benfica, Ukrayna’dan Dinamo Kiev, Yunanistan’dan PAOK veya İsviçre’den Basel, Hollanda’dan Ajax ya da Avusturya’dan Sturm Graz takımları yer alıyor…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal