Avrupa'da Büyük Derbi

Almanya ve İtalya bu hafta büyük derbilere sahne alıyor

07.02.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-16:16) Avrupa'da Büyük Derbi

Almanya’da haftanın karşılaşmasında lider Bayern Münih evinde yakın takipçisi Leipzig’i ağırlıyor. İtalya Serie A’da ise hafta sonu Milano derbisi sahne alacak. Ligde ikinci sırada yer alan İnter, İbrahimovicli Milan ile kozlarını paylaşacak.

BAYERN MUNİH - LEİPZİG
Almanya Bundesliga’da son 7 sezondur şampiyonluk kupasını kazanan ve bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı olan Bayern Münih, sahasında 2. Sırada yer alan Leipzig’i konuk ediyor. Lig 1.liği için büyük öneme sahip olan karşılaşma 42 puanlı Bayern Münih liderliğini perçinlemek, 41 puanlı Leipzig ise maçı kazanarak, kaybettiği liderliği geri oturmak istiyor. Bayern Münih Bundesliga’da 6 haftadır galip gelirken, Münih takımını 1 puan geriden takip eden Nagelsmann’ın Leipzig’i ise son iki haftada toplamış olduğu 1 puan ile liderlikten ikinciliğe düştü.

İTALYA’DA BÜYÜK DERBİ
İtalya Serie A’da şampiyonluk mücadelesi veren Inter evinde ezeli rakibi ve milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu’nun oynadığı Milan ile karşılaşacak. Ligde Juventus’un hegemonyasına son vermek isteyen Conte’nin Inter’i Milano derbisinden galibiyet ile şampiyonluk mücadelesinde yara almak istemiyor. Milan ise devre arasında kadrosuna kattığı Zlatan Ibrahimovic’in liderliğinde çıkış yakaladı ve Serie A’da 5 karşılaşmadır mağlubiyet yüzü görmedi. Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu da son haftalarda sergilediği performans ile kırmızı-siyahlıların yükselişinde önemli rol oynadı.
Öte yandan Antone Conte’nin takımı Serie A’da 16 karşılaşmadır yenilmiyor, mavi-siyahlılar en son 6 Ekim 2019 tarihinde evinde Juventus’a 2-1 skorla mağlup olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal