Antalyaspor Ateş Hattından Kurtuldu!

Fanatik Gazetesi spor yazarı Hüseyin Sakarya, Antalyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

18.02.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-10:02) Antalyaspor Ateş Hattından Kurtuldu!

Fanatik Gazetesi spor yazarı Hüseyin Sakarya, Antalyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

Kasımpaşa’yı ikinci yarıda attığı 3 golle yenen Antalyaspor, rakibini ateşe atarken, düşme hattından kurtulmanın sevincini yaşadı.: 3-1. Alt sıraları dizayn edecek, yenilenin çok şey kaybedeceği 6 puanlık mücadele yüksek tempoda başladı. Kasımpaşa’nın hocası Fuat Çapa, 3-0 kaybedilen Galatasaray maçının 11’inden sakat kaleci Fatih ile kadroya almadığı Quaresma’yı İstanbul’da bıraktı.

Orta alanı Aytaç Kara, İlhan ve Tarkan’a teslim eden Çapa, duran top ve kanat organizasyonlarında Ndongala ve Thiam ile buluşturulacak toplara bel bağladı. Sinan Gümüş’le bir yanıp bir sönen ev sahibi, bu 45’te orta alanda kaptırılan topların sıkıntısını yaşadı.

Kasımpaşa’yı ikinci yarıda attığı 3 golle yenen Antalyaspor, rakibini ateşe atarken, düşme hattından kurtulmanın sevincini yaşadı.: 3-1. Alt sıraları dizayn edecek, yenilenin çok şey kaybedeceği 6 puanlık mücadele yüksek tempoda başladı. Kasımpaşa’nın hocası Fuat Çapa, 3-0 kaybedilen Galatasaray maçının 11’inden sakat kaleci Fatih ile kadroya almadığı Quaresma’yı İstanbul’da bıraktı. Orta alanı Aytaç Kara, İlhan ve Tarkan’a teslim eden Çapa, duran top ve kanat organizasyonlarında Ndongala ve Thiam ile buluşturulacak toplara bel bağladı. Sinan Gümüş’le bir yanıp bir sönen ev sahibi, bu 45’te orta alanda kaptırılan topların sıkıntısını yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal