Altınordu’dan İtalya’da Milan ve Atalanta’ya Ziyaret!

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu’nun icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile dış ilişkiler yönetmeni Aydın Güvenir, İtalya'da Milan ve Atalanta kulüplerini ziyarette bulundu.

28.01.2019-13:57 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-13:55) Altınordu’dan İtalya’da Milan ve Atalanta’ya Ziyaret!

Barış Orhunbilge ve Aydın Güvenir’in, 12 yaş altı takımlarının katılımı ile gerçekleşecek İzmir Kupası'nda yer alacak Milan'ın akademi direktörü Mario Beretta ve akademi genel sekreteri Ivan Zauli ile görüştüğü, ardından da San Siro’da oynanan Milan-Napoli karşılaşmasını seyrettiği bildirildi.

İzmir temsilcisinin heyetinin Atalanta Akademi Genç Takımlar Koordinatörü Stefano Bonaccorso, futbol okulları koordinatörü Loris Margotto, genç takımlar antrenörü ve oyuncu izleme sorumlusu Luca Rebba ile de bir araya geldiği belirtildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Altınordu İcra Kurulu Başkanı Barış Orhunbilge, İtalya'da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin kulüp tanıtımı için çok değerli olduğunu kaydetti. Altınordu ile Avrupa takımları arasında iş birliklerini çoğaltmayı düşündüklerini söyleyen Orhunbilge, şu ifadeleri kullandı:

"Katıldığımız ve organize ettiğimizi uluslararası turnuvalar dolayısıyla Avrupa'da önemli bir bilinirlik noktasındayız. Artık sıra karşılıklı iş birlikleri ile bunu daha da üst noktalara taşımak. Milan ve Atalanta gibi iki önemli takımla bugün ilk adımlarımızı attık. Bu ziyaretlerimizi farklı ülkelerdeki farklı takımlarla sürdüreceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal