Almanya’nın Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Löw’den Şaşırtan Karar

Almanya Milli Takımı’nın Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı.

04.06.2018-14:38 - (Son Güncelleme: 04.06.2018-14:38) Almanya’nın Dünya Kupası Kadrosu Açıklandı! Löw’den Şaşırtan Karar
Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele verecek 23 kişilik nihai kadroyu açıkladı.

Kadroda Türk asıllı Alman oyuncular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan yer alırken, bu sezon Manchester City formasıyla şampiyonluk yaşayan ve başarılı bir performans sergileyen Leroy Sane yer almadı.

Löw’ün Leroy Sane ile ilgili aldığı bu karar büyük şaşkınlık yarattı. Geride kalan sezonda Manchester City formasıyla Premier Lig’de 32 karşılaşmaya çıkan, bu karşılaşmalarda 10 gol ve 15 asistlik bir performansa imza atarak takımının şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan Sane, Löw'ün kadrosunda kendine yer bulamadı.

23 kişilik nihai kadroda Sane dışında Leverkusen'li Bernd Leno ve Jonathan Tah ile Freiburg'un golcüsü Nils Petersen de yer almadı.

İşte Almanya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası kadrosu:

Kaleci: Manuel Neuer (Bayern Münih), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St-Germain)

Defans: Jerome Boateng (Bayern Münih), Matthias Ginter (Borussia Monchengladbach), Jonas Hector (Köln), Mats Hummels (Bayern Münih), Joshua Kimmich (Bayern Münih), Marvin Plattenhardt (Hertha Berlin), Antonio Rudiger (Chelsea), Niklas Sule (Bayern Munih)

Orta saha: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Paris St-Germain), Leon Goretska (Schalke), İlkay Gündoğan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Sebastian Rudy (Bayern Münih)

Forvet: Mario Gomez (Stuttgart), Thomas Müller (Bayern Munih), Marco Reus (Borussia Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig) 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal