Almanların Cüneyt Çakır İsyanı!

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Alman temsilcisi Bayern Münih’in İspanyol ekibi Real Madrid’e 2-1 ve 2-2’lik skorlarla elenmesinin ardından Alman basının hedefinde dün oynanan karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır vardı.

02.05.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-11:48) Almanların Cüneyt Çakır İsyanı!

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında İspanya’da oynanan Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması sonrası Alman basını, Bayern Münih'in kupadan elenmesinden Cüneyt Çakır'ı sorumlu tutarken, bu hata sebebiyle video hakem sisteminin gerekli olduğunu savundu.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk karşılaşmasında sahasında 2-1 keybettiği Real Madrid ile Santiago Bernabeu Stadı’nda 2-2 berabere kalarak finale yükselemedi.

Karşılaşma esnasında ve bitiminde Bayern Münihli oyuncular Cüneyt Çakır'ın kararlarına büyük tepki gösterirken, Alman basını da Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin sorumlusu olarak Cüneyt Çakır'ı gösterdi.

Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması sonrası Alman Bild gazetesi, Cüneyt Çakır'ı hedef göstererek özellikle 45. dakikada Marcelo'nun elle oynadığı pozisyondaki devam kararını eleştirdi.

Gazete ayrıca, Cüneyt Çakır'ın 2016 yılındaki Bayern Münih - Atletico Madrid karşılaşmasında Griezmann'ın ofsayttan attığı goldeki hatasına vurgu yaparak, "Griezmann'ın ofsayttan attığı golden sonra bu kez verilmeyen net penaltı. Hakem yine Cüneyt Çakır!" ifadelerine de yer verdi.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal