Allardyce: "Nzonzi'yi İstememek Beyinsizliktir!"

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan orta saha futbolcusu Nzonzi için İngiltere'den açıklamalar yapıldı.

15.01.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-17:04) Allardyce: "Nzonzi'yi İstememek Beyinsizliktir!"

En son Everton'da oynayan İngiliz teknik direktör Sam Allardyce, Aston Villa'nın Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve kısa zaman içersinde kulüpten ayrılması ön görülen Steven Nzonzi'yi "kesinlikle" kadrosuna dahil etmesinin gerektiğini aktardı.

Fransız futbolcunun Aston Villa'nın derdine derman olacağını söyleyen tecrübeli hoca, "Aston Villa yüzde 100 Nzonzi'yi almalı. Nzonzi'yi al ve başarılı ol, şu anda daha başka bir yol yok. Aston Villa için çok iyi bir transfer olur, çok tecrübeli bir oyuncu. Onu istememek, beyinsizliktir" sözlerini kullandı.

"Çok Yetenekli Ve Tecrübeli"

Nzonzi'nin yeteneklerinin yüksek seviyede olduğunu aktaran Allardyce, "Çok yetenekli ve çok tecrübeli. Aston Villa'yı içinde bulunduğu sorundan çıkarabilir. Hücumcu orta saha oyuncularına ve forvetlere attığı paslar gerçekten sıra dışı. McGinn'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama Nzonzi'yi görene kadaar beklemelisiniz" dedi.

Steven Nzonzi'yi takip edenlerin arasında Aston Villa ile beraber West Ham, Everton, Celta Vigo ve Olmpique Lyon'un da olduğu söyleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal