Ali Koç’un Hoca Adayı Belli Oldu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yerli hocaların baskı altında kalabileceğinden tedirginlik duyuyor ve 4 senedir boşta olan Fransız teknik direktör Laurent Blanc'ı takıma katmak istiyor.

08.04.2020-11:22 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:03) Ali Koç’un Hoca Adayı Belli Oldu!

Süper Lig’e verilen arada teknik adam araştırmalarını sürdüren Fenerbahçe'de hedef tamamen yabancı hocaya döndü.

Edinilen bilgilere göre, takımı gelecek sezonda yabancı bir hocaya teslim etme planı yapan sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un da yakın tanıdığı olan Fransız teknik patron Laurent Blanc gündeme geldi. Ali Koç, Blanc'la bir ön görüşmede de bulundu.

Adaylar içerisinde olan Mircea Lucescu ve Christoph Daum'la da iletişim halinde olan sarı-lacivertliler, başka hocaları da araştırıyor. Fenerbahçe Yönetimi, gelecek sezonun teknik ekibi için yüzde 95 yabancı bir hocayla sözleşme imzalayacak.

EROL BULUT'A SICAK BAKILMIYOR

Fenerbahçe'de çok az bir olasılık da olsa yerli bir isimle devam edilmesi de ihtimaller arasında. Yerli isimler içinde en fazla konuşulan hoca olan Erol Bulut'a çok fazla sıcak bakılmadığı ifade edildi. Bütün planlarını yabancı bir teknik adam üzerine yapan Fenebahçe, ligin durdurulmasını bu durumda avantaja döndürerek geniş bir hareket alanına sahip olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal