Ali Ece: ''Fikret Orman İçin Beşiktaş Taraftarı Dışında Herkes Pırlanta!''

Beşiktaşlı yorumculuğu ile bilinen Ali Ece, Fikret Orman hakkında şok açıklamalarda bulundu.

05.08.2019-14:05 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-14:01) Ali Ece: ''Fikret Orman İçin Beşiktaş Taraftarı Dışında Herkes Pırlanta!''

Fikret Orman'ın Orhan Ak'a ''Pırlanta gibi çocuk'' açıklaması yapmasından sonra sosyal medyada taraftarlar tarafından çok eleştirilmişti.. 

Orhan Ak Pırlanta Gibi Çocuk

Fikret Orman: "Orhan Ak pırlanta gibi bir çocuk. Beşiktaş için mücadele ediyor. Faydalı işler yapmaya çalışıyor.Orada mağaza açıyoruz. Gülüyoruz, eğleniyoruz. Oraya 3-5 çocuk geliyor, örgütlüyorlar. Ne geçiyor ellerine? Başlangıcı zor olacak ligin. Ben başkan olduğumdan beri Beşiktaş'ın oynadığı bir düzeni var, yeni bir düzene geçiyoruz."

Orman: "Şimdi toplanalım 50 kişi Bayern Münih'in önüne gidip 'Şunu istemiyoruz, bunu istemiyoruz' diyelim. Var mı böyle bir şey? Bütün Beşiktaşlılar bunu sorgulamalı."

Bir eleştiride Ali Ece'den geldi

Ali Ece: "Fikret Orman'a göre Beşiktaş taraftarı dışında herkes onun için pırlanta. Avusturya kampında Orhan Ak'a yapılan tepki Beşiktaş semtindeki maçta çok daha kötü hissedilebilir. Yorganın altına saklanarak olmaz öyle. Taraftar ile bu kadar uyumsuz şekilde sezona girilmez." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal