Alexander Sörloth Kaç Maç Ceza Alacak?

Trabzonspor G.Birliği karşılaşmasında Baiano'nun art arda tekmelerine maruz kalmasının ardından futbolcuyu yüzünden iten ve kırmızı kart alan Alexander Sörloth kaç maç ceza alacak?

12.02.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-11:01) Alexander Sörloth Kaç Maç Ceza Alacak?
Trabzonspor Gençlerbirliği Baiano'dan art arda tekmeler yemesinin ardından Baiano'yu yüzünden ittiren ve kırmızı kart gören Alexander Sörloth, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmişti. Futbolcunun maruz kaldığı tahrik, raporlarda bulunmuyor. Hakem Hüseyin Göçek ve yardımcıları, "Şiddetli itme" olarak olayı kayda geçirdi. Sörloth, disiplin talimatının 43. maddesinde bulunan, "Futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir" kuralına göre sevk edildi.

Hüseyin Göçek'in Sörloth Raporu...

"VAR hakemi sayın Bahattin Şimşek, pozisyonun VAR monitörüne giderek hakem tarafından izlenmesi hususunda öneride bulunmuştur. Bunun akabinde müsabaka hakemi pozisyonu VAR monitöründen izlemiş, Sörloth'un eli ile rakip takımın 8 numaralı oyuncusunu yüzünden şiddetli bir şekilde ittiğini tespit etmiştir. Bunun üzerine hakem, ilgili oyuncuyu daha önce vermiş olduğu sarı kartı iptal ederek aynı oyuncuyu yapmış olduğu şiddetli hareketinden dolayı kırmızı kartla oyundan ihraç etmiştir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal