Albert Riera: 'Galatasaray Taraftarı Gibisini Görmedim'

Galatasaray'da 5 kupa sevinci yaşayan ve müthiş performansı ile seyircilerin sempati duyduğu oyunculardan bir tanesi olan Albert Riera, Fenerbahçe maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

22.02.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-10:51) Albert Riera: 'Galatasaray Taraftarı Gibisini Görmedim'
Futbol hayatında Manchester City ve Liverpool gibi ekiplerin yanı sıra İspanya Milli Takımı'yla ciddi karşılaşmalara çıkan Albert Riera, Fenerbahçe - Galatasaray maçından önce basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galatasaray'da top koşturduğu zamanda 2 Süper Lig kupası, 1 Türkiye Kupası ve 2 de Süper Kupa görme şansı yaşayan Albert Riera, Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki en büyük gücünün Fatih Terim olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik direktörün derbilerde öne çıkmayı seven bir hoca olduğunu vurgulayan Albert Riera, "Hocamız Fatih Terim, bu tip maçların uzmanıdır ve durumu nasıl kontrol altına alacağını, derbileri nasıl kazanacağını bilir. Umarım oyuncular oyun planını iyice anlar ve derbiyi kazanarak, şampiyonluk kupası için savaşmaya devam eder" ifadelerini kullandı.

Galatasaray seyircisinin yalnızca Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en iyi seyirci olduğunu söyleyen Albert Riera, "Kariyerimde Manchester City ve Liverpool gibi büyük takımlarda da forma giydim ancak Galatasaray taraftarı gibisini görmedim, inanılmaz, büyüleyici. Kariyerimi bitirdikten sonra birileri bana 20 yıllık profesyonel kariyerim boyunca karşılaştığım en iyi taraftarı sorduğunda, cevabım her zaman, 'En iyisi Galatasaray taraftarı' olmuştur" diye konuştu..

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal