Ahmet Ürkmezgil: ''Dorukhan Toköz Beşiktaş'tan Ayrılabilir''

Dorukhan transferinde Udinese'ye rakip Torino çıktı.. Beşiktaş'ın 10 milyon euro istediği öğrenilirken henüz Udinese ile anlaşılamadı..

18.07.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:26) Ahmet Ürkmezgil: ''Dorukhan Toköz Beşiktaş'tan Ayrılabilir''

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil basın mensuplarının sorularını yanıtladı

ÇOK ENTERESAN BİR DUYGU

"Galatasaray ile her zamanki gibi, 9 yıldır üst üste, 2. yarıda deplasmanda oynuyoruz. Çok enteresan bir duygu. 9. sezon, Galatasaray ile, ezeli rakibimizle, şampiyonluk yarışında olduğumuz rakibimizle deplasmanda oynuyoruz." dedi.

BURAK YILMAZ, BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ

"Burak Yılmaz İnşallah kalıyor. Burak, bizim vazgeçilmezimiz. Stoper Vitor Hugo transferi için ilgilenen arkadaşlarımızdan bitmeye yakın olduğunu duyuyoruz." dedi.

TRANSFER KAPANABİLİR

Başka transferler için zor diyorum. Bu kadar ekonomik sıkıntılar içrisinde eskisi gibi transfer yapıyor olmak kolay değil. Bankalar Birliği ile yapılanmaya imzaladığımız noktada pek öyle bir lüksümüz olacağını düşünüyorum. Boyd ve Vitor Hugo'dan sonra transfer kapanabilir veya genç bir isim alınabilir. En azından flaş bir transfer olmaz" dedi.

DORUKHAN GİDEBİLİR

"Dorukhan ile ilgili bir istek olduğunu biliyoruz. Hocamız Dorukhan'ı ne kadar isterse istesin kulübün menfaatine olan her şeyi değerlendiririz. Kulübün istediği rakam gelirse Dorukhan tabii ki gidebilir. Şu an o seviyede değil, ilişkiler devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal