Ahmet Nur Çebi: Transferde Yaptığımız Planlama Önemli Derecede Sekteye Uğradı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün çıkarmış olduğu Beşiktaş Dergisi’nin Şubat ayı sayısında açıklamalarda bulundu.

03.02.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-10:13) Ahmet Nur Çebi: Transferde Yaptığımız Planlama Önemli Derecede Sekteye Uğradı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün çıkarmış olduğu Beşiktaş Dergisi’nin Şubat ayı sayısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın şu an yaşamış olduğu maddi kriz ve devre arası transfer döneminde TFF’nin kendileri için belirlemiş oldukları harcama limitleri sonucunda planlarının sekteye uğradığını aktardı.

İŞTE AHMET NUR ÇEBİ’NİN AÇIKLAMASI:

“Beşiktaşımızın bugünü ve yarını için doğru adımlar atmak amacıyla şeffaf bir yönetim anlayışıyla taraftarımızla bir bütün olarak çıktığımız bu yolda üçüncü ayımızı geride bıraktık. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım; kısa, orta ve uzun vadedeki planlarımızı hayata geçirmek için var gücümüzle uğraşırken bir yandan da diğer tüm kulüpler gibi her gün karşımıza çıkan finansal problemlerin Kulübümüzün yarınlarını etkilememesi için mücadele veriyoruz.

Futbol Takımımızın Süper Lig'de ilk devreyi tamamlamasının ardından, takımımızın ihtiyacı olduğu bölgelere takviye yapabilmek için yoğun mesai harcadık. Bu süreçte, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği takım harcama limitine ilişkin finansman giderleri, ülkemizin ekonomik gerçeklerini hiç yansıtmayan %31.5'lik faiz oranı ile hesaplandı. Bu oran, takım harcama limitimizin olması gerekenden çok daha düşük seviyede belirlenmesine sebebiyet verdi ve takım planlamamız doğrultusunda yaptığımız çalışmalarımızı önemli derecede sekteye uğrattı.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal