Ahmet Nur Çebi: Birbirimizi Daha Çok Sevip Daha Çok Değer Vermeliyiz

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

25.01.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-16:20) Ahmet Nur Çebi:  Birbirimizi Daha Çok Sevip Daha Çok Değer Vermeliyiz

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasına ilişkin, "Hocamızla vedalaştık. Henüz yenisini bulamadık. Herkesin ismi geçiyor." İfadelerinde bulundu.

Başkan Çebi, Aydın'ın Söke ilçesinde Söke Beşiktaşlılar Derneğinin açılışında yapmış olduğu konuşmada, Elazığ'da meydana gelen depremden dolayı üzüntülü olduklarını, yaralılara şifa, hayatını kaybedenlerin yakınlarına da başsağlığı dilediklerini ifade etti.
Beşiktaş için birlik ve beraberliğin Beşiktaşlılık ruhunun ve cemiyetçiliğin çok önemli değerler olduğunu söyleyen Çebi, "Bizim 'kazanmak için sevmedik' diyen şarkılar ve türkülerimiz var. Dolayısıyla biz ayrıyız. Diğerlerinden pozitif anlamda farklıyız. Birlik ve berberlik olmadan başarı gelmiyor. Birbirimizi daha çok sevip daha çok değer vermeliyiz. Bunu özellikle rica ediyorum." İfadelerinde bulundu.

Çebi, teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılması ile alakalı değerlendirmesi ve Sergen Yalçın’ın gündemlerinde olup olmadığının sorulması üzerine, "Hocamızla vedalaştık. Henüz yenisini bulamadık. Herkesin ismi geçiyor." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal