Abdurrahim Albayrak: 'Yeni Transferler Gelecek!'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Bakü’de çıkacakları maç öncesinde transfer süreciyle alakalı açıklamalarda bulundu.

16.09.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-11:26) Abdurrahim Albayrak: 'Yeni Transferler Gelecek!'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Neftçi Bakü ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması için Azerbaycan'a gitmeden önce havalimanında beIN Sports'a konuştu.

Neftçi Bakü karşılaşması hakkında da konuşan Abdurrahim Albayrak, "İki kardeş ülkenin iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. Türkiye'ye turu geçmiş olarak dönmüş olacağız." ifadelerini kullandı.

Futbolcuların sergilediği performansı da değerlendiren Albayrak, "Aldığımız yeni oyuncular ve hazır olmayan oyuncularımız var. Falcao, Arda, Taylan çok iyi geliyor. Birçok futbolcumuz iyi başlangıç yaptı. Daha da iyi olacak." şeklinde konuştu.

'OMAR İLE 6-7 AY ÖNCE ANLAŞTIK'

Albayrak, "İnsanlar transfer yapmadığımızı söylüyor ama mesela Omar ile 6-7 ay önce anlaştık. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek. Çok da iyi oynadı, Allah nazardan korusun." dedi.

'ALACAĞIMIZ VE SATACAĞIMIZ OYUNCULAR OLACAK'

Abdurrahim Albayrak, "Aldığımız yeni oyuncuların çoğu henüz kadroya giremedi. Alacağımız isimler olacak. Gelenler de, gidenler de olacak. Geç saatlere kadar çalışıyoruz. Almak kadar satmak da önemli. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray taraftarı bize güvensin, onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz." cümleleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal