A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'dan Yabancı Sınırına Tepki

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, ülkesi Romanya'da verdiği bir röportajda Türkiye'de uygulanan yabancı kuralını eleştirerek Türk futbolunun en büyük sorununun bu olduğunu iddia etti.

07.02.2019-18:42 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-18:33) A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'dan Yabancı Sınırına Tepki

Rumen teknik adam Micea Lucescu, ülkesi Romanya'da basına bir röportaj verdi. Milli Takım teknik direktörü, Verdiği röportajda yine Türkiye'deki yabancı sınırını eleştirdi. 

"TÜRKİYE'DEKİ TEKNİK DİREKTÖRLER DE BU GÖRÜŞTE"

Türk oyuncuların kulüplerinde çok fazla süre alamadığını söyleyen Rumen teknik adam, Süper Lig'de görev yapan teknik direktörlerin de birçoğunun aynı görüşte olduğunu iddia etti.

Ligin devre arasında takımların kamplarını ziyaret ettiğini ifade eden Mircea Lucescu, ”Antalya’da tüm teknik direktörlerle konuştum. Türkiye’deki en büyük problem, Türk oyuncuların yükselişini engelleyen sınırsız sayıda yabancı oynatılmasına izin verilmesi. Bu nedenle biz de Milli Takıma alt liglerden oyuncu seçmek zorunda kaldık. Çünkü genç Türk oyuncuları bulmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

LUCESCU'NUN TÜRKİYE KARNESİ

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, Ukrayna'da Shaktar Donetsk'i çalıştırdıktan sonra Fatih Terim'den boşalan A Milli Takımın başına geçmişti.

Lucescu, Milli Takımın başında çıktığı 12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal