Sosyetik güzelden hamilelik pozu geldi! Dila Tarkan'ın karnı belirginleşmeye başladı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sosyetik güzel Dila Tarkan, Mart ayında Dağhan Doğruer ile Yunanistan'da evlendi. Çift şimdilerde ise bebek bekliyor. Dila Tarkan'ın bugün paylaştığı fotoğrafı büyük ilgi görürken belirginleşen karnı ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

17.05.2022-23:10 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-23:10) Sosyetik güzelden hamilelik pozu geldi! Dila Tarkan'ın karnı belirginleşmeye başladı

Sosyetik güzellerden biri olan Dila Tarkan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat ekerken bugün yaptığı paylaşımla büyük ilgi topladı. 25 Mart'ta Dağhan Doğruer ile Yunanistan, Atina'da dünya evine giren Dila Tarkan şimdilerde ise bebek bekliyor.

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer

İki senedir Dağhan Doğruer ile birlikteliklerinin ardından Sevgililer Günü'nde birlikte gittikleri Miami'de evlilik kararı aldılar. Dağhan Doğruer'in evlilik teklifine 'evet' diyen Dila Tarkan, o anları 'Her şey tam burada başlamıştı' notu ile sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Dila Tarkan

25 Mart'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'da 3 gün 3 gece eğlencelerle dünya evine girdi. Şimdilerdeyse bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor.

Kız bebek sahibi olmayan bekleyen sosyetik güzelden ise bugün dikkat çeken bir paylaşım geldi. İlk kez karnının belirgin olduğu fotoğrafları paylaşan Dila Tarkan'ın o paylaşımları ise büyük ilgi gördü.

İşte Dila Tarkan'ın ilgi gören belirginleşen karnıyla yaptığı sosyal medya paylaşımları...

Sosyetik güzel Dila Tarkan

Dila Tarkan 2

Dila Tarkan 3

Dila Tarkan 4

Dila Tarkan 5

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal