Kısmetse Olur'un Cansel'i dekoltesiyle görenlere yok artık dedirtti!

Kısmetse Olur yarışmasıyla ün kazanan ve yarışmadan sonra Amerika'ya yerleşen Cansel Çördük paylaşımlarıyla her geçen gün dikkat çekiyor. Cansel Çördük'ün iddialı tarzı ve aldığı yorumlar ile ilgili detaylar haberimizde.

17.05.2022-22:37 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-22:37) Kısmetse Olur'un Cansel'i dekoltesiyle görenlere yok artık dedirtti!

Kısmetse Olur yarışmasında Eser West ile yaşadığı aşkla gündemde olan ve yarışma bittikten sonra ilişkisini de sonlandırarak Amerika'da yaşamaya başlayan Cansel Çördük tarzında büyük bir değişim yaptı. Her geçen gün paylaşımlarıyla daha çok dikkat çeken Cansel Çördük ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cansel Çördük

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Cansel Çördük yarışmada Eser West ile ilişki yaşıyordu. Eser West ile gerçek bir aşk yaşadığına inanan takipçileri program bittikten kısa bir süre sonra ilişkilerini sonlandırmaları sebebiyle ilişkinin gerçek olup olmadığı ile ilgili kafa karışıklığı yaşadı. İlişkisini de sonlandırdıktan sonra Amerika'ya yerleşen Cansel Çördük tarzında da büyük bir değişim yaptı. 

Cansel Çördük

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Çördük, paylaşımları ve tarzıyla da oldukça dikkat çekiyor. Giydiği bir elbisesinin göğüs dekoltesi sebebiyle yakın zamanda takipçilerinden çok fazla yorum almaya başladı. 

Cansel Çördük Paylaşımları

Cansel Çördük'ün paylaşımına çoğu takipçisi eskiden çok daha güzel olduğunu belirten yorumlar yaptı. Bunun yanında dekolteyi ve estetiklerini abarttığı ile ilgili yorumların da arkası kesilmiyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal