Sosyal medya, Tuvana Türkay bikinili pozuyla alev aldı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, tatilin tadını doyasıya çıkaran ürünlerden bir tanesi. Tatil fotoğraflarını arka arkaya paylaşan Türkay, son olarak 'hikayede kalmasın' dedi ve bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı. Sosyal medya, Tuvana Türkay bikinili pozuyla alev aldı..

23.06.2022-00:22 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-10:10) Sosyal medya, Tuvana Türkay bikinili pozuyla alev aldı!

Geçtiğimiz yıl Türkiye'den ayrıldığı ve yurt dışında yaşadığı iddia edilen ve bu iddialarla gündeme gelen Tuvana Türkay, bir süredir de ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

Tuvana Türkay

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Tuvana Türkay, yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Her anını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu, son olarak instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı bikinili pozunu takipçilerin beğenisine sundu.

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay bikinili pozu sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

Bugüne kadar. Yasak Elma, Kağıt Ev ve Çember isimli dizilerde oynayan güzel oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikat çekmeye başladı. Peş peşe tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan güzel oyuncu, takipçilerinin beğeni ve yorum yağmuruyla karşı karşıya kaldı.

Tuvana Türkay

Bir süre önce Türkiyeyi terk ettiği ve yurt dışında yaşadığı konusunda ortaya atılan iddialarla konuşan Tuvana Türkay, bu iddiaların yalan olduğunu ve Türkiye'de olduğunu söylemişti. Şimdilerde yaz aylarının tadını çıkaran başarılı oyuncu, tatil pozlarının arasına, bikinili pozunda ekledi ve hayranlarının beğenisine sundu. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncuya yorum üstüne yorum yağdı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal